پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف مایعات داغ و مواد غذایی محرک مانند ترشیها سبب بروز معده درد در افراد میشود.
وی ادامه داد:
حاجمحمدخانی افزود: مصرف برخی مواد غذایی به طور موقت باعث ایجاد درد و التهاب در معده میشود؛ همچنین خوردن مایعات داغ معده را ملتهب میکند و باعث ایجاد عارضه زخم معده میشود.
این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: مصرف مواد غذایی محرک مانند انواع ترشی و ادویههای تند سبب تحریک دستگاه گوارش و درد معده میشود.
وی تأکید کرد: درد معده در نوزادان به علت ناسازگاری بدن آنها با شیر مادر است و به صورت
معده درد نتیجه هضم ناقص غذا و فشار بر دستگاه گوارش
حاجمحمدخانی اظهار کرد: فشار بر دستگاه گوارش و هضم ناقص غذا از دیگر عوامل ایجاد درد معده در بزرگسالان است، برای کاهش درد معده بیماران میتوانند داروهای مختلفی را مصرف کنند.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: برای رفع زخم معده افراد باید از مصرف غذاهای محرک مانند بادمجان، عدس و موادی که هضم سنگینی دارند، پرهیز کنند.
وی با اشاره به اینکه برای کاهش درد معده و درمان آن مصرف فست فود را باید کاهش داد، اظهار کرد: مواد غذایی در وعده صبحانه و شام باید به مقدار کافی باید و برای پیشگیری از بروز درد معده شام را باید ۳ ساعت قبل از خواب، مصرف کرد.
حاجمحمدخانی اضافه کرد: خوردن سریع غذا و مصرف آب همراه با غذا، درد معده را در افراد تشدید میکند.
این پژوهشگر طب سنتی گفت: افرادی که دچار
وی افزود: افرادی که مبتلا به عارضه فشارخون نیستند، برای درمان معده درد خود میتوانند از شیرین بیان، بابونه و دمنوش گیاه بابونه و بومادران مصرف کنند.
حاجمحمدخانی یادآوری کرد: مصرف کرههای گیاهی در کاهش التهاب و درد معده بسیار مؤثر است.
منبع:
فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن
5 خوراکی برای درمان گرفتگی عضلات